• Vóór 21.00 besteld = morgen in huis
 • Feestartikelen voor elk thema
 • Gratis verzending vanaf €30,-
 • Complete feestpakketten

De leukste Koningsdag versiering én accessoires

 • , door Feest XL
 • 4 min lezen

27 april... Dan is het Koningsdag, een viering waar heeeeel Nederland aan meedoet. Het is een traditie om onze huizen, straten en pleinen te versieren. Vooral met vlaggenlijnen en ballonnen! Rood, wit, blauw en oranje zijn de kleuren die het goed doen op deze dag! Het versieren begint vaak al een dag van tevoren!

Versieren met Koningsdag

Een oer Hollandse traditie die nu word gevierd op 27 april! Fiets versieren, koekhappen en wc-pot gooien :) Dit zijn dé bekende tradities die worden gedaan op Koningsdag. Ook zijn er een hoop vrij markten en natuurlijk niet te vergeten... je moet eerst uitslapen na Koningsnacht! Maar als je goed bent uitgeslapen dan kan het versieren beginnen! Pleinen worden versierd met vlaggen en ballonnen en iedereen loopt in oranje kledij door de straten. De vlag wordt uitgehangen en de Koninklijke familie bezoeky een gemeente om te gaan koekhappen! Ben jij op zoek naar Koningsdag versiering kijk dan direct verder op: Koningsdag versiering.

Pleinen versieren met vlaggenlijnen

Wat niet mag ontbreken als je versiering koopt voor een Koningsdag evenement zijn vlaggenlijnen. Wij hebben oranje vlaggenlijnen in ons assortiment van 10 meter, 30 meter en 50 meter. Als je met een vlaggenlijn een stuk straat of plein moet oversteken dan is 50 meter aan vlaggenlijn wel zo handig!
Bekijk onze 50 meter vlaggenlijn:
Oranje vlaggenlijn 50 meter

@feestxl Met Koningsdag gaan we mooi versieren! Ben jij ondernemer (of niet) dan kan je je vlaggenlijnen bestellen op www.feestxl.nl. #Koningsdag #vlaggenlijnen #versiering ♬ original sound - feestxl.nl

Oranje accessoires die niet mogen ontbreken!

Als je oranje accesssoires wilt kopen zoek dan niet verder... Deze oranje accessoires mogen gewoon echt niet ontbreken op Koningsdag!

Zie hieronder onze oranje accessoires:

Koningsdag accessoires

Met Koningsdag zoeken mensen vaak naar festival accessoires die ze kunnen dragen op een Koningsdag festival. Er zijn meerdere festivals die vaak al overdag beginnen. Natuurlijk zijn er 'in de stad' een hoop leuke feestjes op Koningsnacht. Maar de festivals overdag op Koningsdag zijn zeker net zo leuk! Neem nou bijv. het Royal Dutch festival, het Kingdance festival, het Hardfest, het Kralingse Bos Festival of het 538 Koningsdag festival. Allemaal leuke feestjes met Koningsdag die je niet mag missen!

Koningsdag accessoires dames

Ook voor dames hebben wij Koningsdag accessoires. Wij hebben oranje accessoires maar ook bijv. een gouden kroontje. Kroon jezelf tot prinses met deze leuke dames accessoire!

Versiering fiets Koningsdag

Ook een traditie met Koningsdag is het 'fiets versieren'. Kinderen versieren hun fietsen met vlaggenlijnen of slingers om zo de gehele fiets te bedekken in het oranje, blauw, rood of wit (vaak een combinatie van die kleuren). Wanneer de fietsen eenmaal versierd zijn, is het tijd om trots door de straten te rijden en de feestvreugde te verspreiden. Van kleine dorpjes tot grote steden, overal zie je groepen fietsers in oranje uitgedost, met hun versierde fietsen als stralend middelpunt. Deze kleurrijke parade is niet alleen een eerbetoon aan de koninklijke familie, maar ook een viering van saamhorigheid en plezier.

Nep lintje kopen

Heb jij nog een lintje nodig voor Koningsdag. Wij hebben (nep) medailles. Deze medailles hebben een lint in de kleuren rood, blauw en wit. Dus wil jij een winnaar kronen met Koningsdag kies dan onze medailles. Wij verkopen onze medailles per 4 en 6 stuks... Bekijk hier onze medailles: Koningsdag medaille.

Onze oranje versiering is in de Action

Ja wij hebben altijd een scherpe prijs... Soms krijgen wij de vraag of er ook korting zit op onze Koningsdag versiering en of ze in de actie zijn. Op de meeste artikelen hebben wij een stapelkorting. D.w.z. dat als je meerdere festival accessoires besteld je meer korting krijgt. Bestel je voor een hele groep oranje festival accessoires dan krijg je dus ook korting! Dat klinkt toch als muziek in de oren!


© 2024 FeestXL

  • iDEAL
  • Klarna
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • PayPal
  • Bancontact
  • Maestro
  • Mastercard
  • Visa
  • SOFORT

  Login

  Wachtwoord vergeten?

  Heb je nog geen account?
  Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.